lu.se

Samverkan

Med Humanistiska och teologiska fakulteterna

Samverkan med samhället är en av universitetets uppgifter och brukar kallas den tredje uppgiften. Tanken är att det som kommer ur universitetets två första uppgifter, utbildning och forskning, ska komma samhället till del. På den här sidan hittar du information om de samverkansaktiviteter som finns vid HT-fakulteterna.

Kulturnatten

Humanistiska och teologiska fakulteterna erbjuder ett digert program för besökare i alla åldrar under Kulturnatten i Lund.

HT-dagarna

Om du vill få några smakprov på humanistisk och teologisk forskning kan man besöka
HT-dagarna (Humanist- och teologdagarna) som består av öppna föreläsningar på ett för året bestämt tema. Dagarna arrangeras varje vår och brukar vara mycket uppskattade av både allmänhet och skolor.

Medverka på arbetsmarknadsdag

Vill du som arbetsgivare komma i kontakt med våra studenter inom humaniora och teologi för projektarbeten eller framtida rekrytering är ni välkomna att ställa ut, föreläsa eller på annat sätt medverka på områdets arbetsmarknadsdag, Hybrid, som arrangeras av Lunds Samhällsvetarkår, Lunds Socialhögskolas studentkår och Humanistiska och Teologiska studentkåren.

350-årsjubileum – Hemvändarhelg 20–22 oktober!

Återupplev Lund! Hemvändarhelgen med guldkant är till för alla våra alumner som vill återse Lund i glansen av 350-årsjubileet. Boka in 20-22 oktober 2017 redan nu i din kalender.