Att vägleda till studier i humaniora, teologi och samhällsvetenskap

Humanistiska och teologiska fakulteterna

Den 5 december 2018 inbjuder Humanistiska och teologiska fakulteterna och Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Lunds universitet till en kostnadsfri heldagskonferens, som vänder sig till dig som vägleder gymnasieelever eller vuxna till kommande studier på universitet och högskola!

Konferensen hålls i lokaler på LUX!

Vår målsättning är att dagen ska fungera som en inspirerande fortbildning, med riklig och användbar information, som genom er kan komma våra blivande studenter till nytta.

Konferensdeltagandet är kostnadsfritt, inklusive mat o dryck, men din anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag är den 16 november. Antalet platser är begränsat!

Tidigare konferenser

Sedan 2009 har HT-fakulteterna arrangerat en motsvarande SYV-konferens. Nytt sedan förra året är att HT-fakulteterna genomför konferensen tillsammans med Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Arbetslivskoordinator

Mattias Fall

Kommunikatör
Louice Cardell Hepp

Nyttiga utbildningar som ger kvalificerade jobb
Vilka kunskaper och färdigheter får man via humaniora? Vilken roll spelar dessa på arbets-marknaden? Dessa frågor och fler besvaras i denna rapport.