lu.se

Nyantagen student höstterminen 2017

Den här informationen riktar sig till dig som blivit antagen till en kurs eller ett program på Humanistiska och teologiska fakulteterna.

Detta behöver du göra: 

Se rubrikerna i texten under för att få reda på hur och när.

  1. Aktivera ditt Studentkonto på https://passport.lu.se
  2. Registrera dig på kursen/programmet genom Studentportalen (vissa undantag finns)
  3. Gå på introduktionsmötet

Studentkonto

När har blivit antagen så skapas ett konto och en studentidentitet till dig och du får information om hur du aktiverar ditt konto till den e-post-adress som du anmält på www.antagning.se. Tyvärr har vi haft problem med att nå ut till vissa mejladresser, så det kan hända att du inte har fått detta meddelande eller att det har hamnat i skräpposten.

Aktivera ditt Studentkonto på https://passport.lu.se. Behöver du hjälp kan du vända dig till Servicedeskluse. Information om studentkontot hittar du här: lu.se/studera/livet-som-student/it-tjanster-support-och-driftinfo/studentkonto. Är du tidigare student så har du redan ett konto, eller så följer du aktiveringsprocessen.

Registrera dig på kursen

Du kan registrera dig på vissa utbildningar via Studentportalen. Här finns instruktioner om du behöver. Om du inte hittar din utbildning kan du vända dig till respektive kursadministratör för hjälp.

Introduktionsmöte

Hitta tid och plats för ditt introduktionsmöte – se länk nedan! Om du uteblir från introduktionsmötet utan att meddela oss betraktar vi det som ett återbud till kursen och platsen tilldelas en reserv.

Introduktionsmöten HT2017

Viktig information

Lunds universitet har just nu problem med att skicka e-post till flera externa mejltjänster, däribland Yahoo, Comhem, Live och Hotmail.Kontakta din institution om du inte har fått information om introduktionsmöte för din kurs.

Här kan du hitta våra introduktionsmöten!