lu.se

Lediga jobb

 


 

 

Region Skåne söker studentmedarbetare

Är du högskolestudent och vill kombinera din teoretiska utbildning med praktiskt arbete? Då kan du bli studentmedarbetare hos Region Skåne.

Du ska ha läst minst ett år på din utbildning och kunna jobba 10-15 timmar i veckan.

Här hittar du information och aktuella annonser:


Just nu söks bland annat

Uppdrag genom Miljöbron

Vill du få arbetslivserfarenhet redan under din studietid? Vill du pröva dina kunskaper i praktiken och skapa hållbara kontakter med framtida arbetsgivare? Då kan Miljöbron hjälpa dig.Genom Miljöbron kan studenter utföra projekt hos företag, myndigheter och organisationer. Projekten kan handla om allt från teknik till psykologi, men har alltid en sak gemensamt: de bidrar till att skapa en hållbar utveckling.Observera att du som studerar vid Lunds universitet är välkommen att söka till projekten både i Skåne och Västra Götaland.Miljöbrons hemsida

 

    - Lunds universitets databas med annonser om jobb, praktikplatser, traineeplatser och liknande.

    Många humanister och teologer vet precis vad de vill göra och var de ska söka jobb, till exempel som lärare eller journalist.Om du inte är lika säker ska du tänka på att söka brett. Om du söker på "historiker" får du sannolikt inga träffar på Platsbanken och andra jobbsajter. Om du söker på "historia" blir resultatet bättre, men du kommer fortfarande att missa många intressanta annonser.Sök på till exempel "utredare", läs annonser under rubriker som inte exakt passar in på dig, och läs annonser från både företag, myndigheter och organisationer. Låter arbetsuppgifterna intressanta och tycker du att din utbildning och dina erfarenheter är meriterande? Sök jobbet!