HT-samtal

Samtal med forskare inom Humaniora och Teologi

I podden HT-samtal presenteras föreläsningar, intervjuer och diskussioner med anknytning till de humanistiska och teologiska fakulteterna vid Lunds universitet. Vi bjuder på såväl hedersdoktorsföreläsningar och bokmässesnack som rundabordssamtal. I våra studioinspelade avsnitt möts forskare över ämnesgränser för att diskutera alltifrån minne och teknik till ungdomar och sanningar.

HT-samtal leds av Martin Degrell och spelas in i Humanistlaboratoriets LARM-studio på LUX.

HT-samtal #62 – Jonas Gardell

Publiceringsdatum: 24 november 2018

Om avsnittet: Hösten 2018 bjuder Centrum för teologi och religionsvetenskap in till tre kvällsarrangemang under rubriken "Religion & Existens: Tre samtal om religionens betydelse i vår tid". Den 18 oktober samtalade Jonas Gardell, författare och artist, med Johanna Gustafsson Lundberg, universitetslektor, och Joel Kuhlin, doktorand.

Läs mer om HT-samtal #62 – Jonas Gardell

Tidigare avsnitt

Samtalsledare och sekreterare i forskningsnämnden
Martin Degrell