lu.se

Gastronomy: Sustainable Eating

SASH59

Kurskod: SASH59
Högskolepoäng: 7,5

Termin:

Kurstillfälle: höstterminen 2019
Studiesätt: trekvartsfart, eftermiddagstid
Kursperiod: 2019-10-22 – 2019-12-10
Kursspråk: engelska
Behörighet: Grundläggande behörighet

Anmälningskod: LU-E1451

Anmälningskod: LU-30531

Introduktionsmöte: 2019-10-22 kl. 15.15 – 17.00: LUX:B152

Lärare: Malin Andersson, Anna Burstedt, Håkan Jönsson, Jón Thor Pétursson

Beskrivning

The delicate art of eating has many implications for sustainability. Food production and consumption affects the climate, the natural environment and the landscape. Food also affects the sustainability of societies and its individuals. Both bodily functions and length of life is partly determined by how, what, where and when we eat.

The aim of the course is to give the student a broad introduction to the study of food and eating in relation to sustainability.

The course has an interdisciplinary approach, combining cultural, nutritional and geographical perspectives. Local field studies are combined with a global outlook, based on literature studies.

Utbildningstillfällen – höstterminen 2020

First Admission Round / Internationell ansökningsomgång

Afternoon Lund, part time 75%
In English
October 20, 2020 – December 15, 2020

Last day for application January 15, 2020

Information om anmälan

Du anmäler dig till våra kurser och program på antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Ansökningsperioden är mars–april för höstterminen och september–oktober för vårterminen.

Sen anmälan

Alla utbildningar stänger för anmälan, efter att sista anmälningsdatum har passerat.

Kurser och program som har platser kvar, öppnar för sen anmälan efter första urvalet. Dessa utbildningar är märkta "Öppen för sen anmälan" på antagning.se.

International student?

Make your application in the First Admission Round at universityadmissions.se.

Application period October–January for autumn semester and June–August for spring semester.

First or Second Admission Round?

All international students are encouraged to apply to the First admission round. This round takes place many months before the start of a semester and gives students the time they need to pay their tuition fees, apply for and receive their residence permit (if required), find housing, etc.

The Second admission round is an alternative for students from EU/EEA countries as they do not need a residence permit. Non-EU/EEA students will most likely not have enough time to obtain their permit before the start of the semester. However, even EU/EEA students are advised to apply during the First admission round, as some programmes can be applied for only in the January round. Also, this provides applicants with an admission decision much earlier, which is helpful in making decisions about their studies.

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs mer om anmälnings- och studieavgifter.

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Gastronomy: Sustainable Eating är 13 750 SEK.